Tacettin Veli Mah. Lalezade Cad. No:46, Melikgazi - Kayseri / info@erciyeshastanesi.com.tr

HIZLI ARAMA
TIBBİ BİRİMLER
DOKTOR

Op. Dr. Özkan KÖSE

Çocuk Cerrahisi

• Mezun Olduğu Okul:Erciyes Ün. Tıp Fak.
  • Uzman Olduğu Klinik:Erciyes Ün. Çocuk Cerrahisi Anabilim Dalı
  • E-Mail:ozkankosedr@gmail.com
  • Kişisel Web Sitesi:
  • İlgi Alanları:

Biyografi

Lise öğrenimini Kayseri Fevzi Çakmak lisesinde tamamladıktan sonra Erciyes ün Tıp Fak. ve Çocuk Cerrahisi eğitimini tamamlayarak 2000 yılında uzman oldum.2001/2005 yı8llarında Niğde devlet Hastanesin de Çocuk Cerrahisi Uzmanı ve Başhekim olarak çalıştım.2005/2009 yılları arasında Kayseri Devlet hastanesinde uzman hekim olarak çalıştım. 2010/2011 yıllarında Erkilet Emel Mehmet Tarman Çocuk Hastanesi Kurucu Başhekimliği görevinde bulundum. 2011/2012 Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Başhekim yardımcısı olarak çalıştım.2012/2013 yılları arasında Kayseri Kamu Hastaneleri Birliğinde Tıbbi Başkanlık Görevini yaptım. Daha sonra 20015 yılına kadar Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Çocuk Cerrahisi Uzmanı olarak çalıştım.